Erzurum Sistem Gereksinimleri – 2024

Erzurum sistem gereksinimleri neler merak eden ve Erzurum oyununu satın almadan önce bilgisayarım kaldırır mı diye düşünenler için işte 2024 Erzurum sistem gereksinimleri

Erzurum; dondurucu soğuklara, vahşi doğaya, açlığa ve susuzluğa karşı mücadele ettiğin bir hayatta kalma oyunudur.

Steam bu oyunu yukarıdaki cümleyle tanımlamaktadır. Türk yapımı olan bu oyun 10 Şubat 2021 tarihinde piyasaya sürüldü. Siz de bu oyunu oynamak istiyor fakat Erzurum sistem gereksinimleri nedir diye merak ediyorsanız hemen yardımcı olalaım.

Erzurum Sistem Gereksinimleri – Minimum

erzurum sistem gereksinimleri

Erzurum minimum sistem gereksinimleri bilgisayarınızın sahip olması gereken asgari donanım özelliklerini ifade etmektedir.

  • İşletim Sistemi: 64 bits Windows
  • İşlemci: Intel Core i5-2500K@3.3GHz veya AMD FX 6300@3.5GHz
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 780 veya AMD Radeon R9 290
  • DirectX: Sürüm 11

Erzurum Sistem Gereksinimleri – Önerilen

Erzurum önerilen sistem gereksinimleri bilgisayarınızın rahat ve keyifli bir oyun için sahip olması önerilen donanım özelliklerini ifade etmektedir.

  • İşletim Sistemi: 64 bits Windows
  • İşlemci: Intel Core i7-4770K@3.5GHz veya Ryzen 5 1500X@3.5GHz
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 1060 veya AMD Radeon RX 580
  • DirectX: Sürüm 12

Erzurum Oyunu Kaç Gb ?

Erzurum oyununu yüklemek isteyenler merak ettiği bir diğer konu da Erzurum oyunu kaç gb ? Hemen sizleri aydınlatalım Erzurum oyunu : 6 Gb

Yani bu oyunu bilgisayarınıza yükleyebilmek için hard diskinizde bu kadarlık boş depolama alanı olması gerekmektedir.

Erzurum Oyunu Fiyatı

Erzurum oyunu fiyatı : $0.89 USD . Yani güncel (13.09.2024) dolar kuruyla (1$ = 33,96 TL) 30. 22 Tl fiyatla satılmaktadır.

💡 İphone 14 Pro Mu ? 14 Pro Max Mi ?

Erzurum Nasıl Bir Oyun ?

Erzurum oyunu; dondurucu soğuklara, vahşi doğaya, açlığa ve susuzluğa karşı mücadele ettiğin bir hayatta kalma oyunudur. Bu zorlu şartlarla mücadele edebilmek için odun veya kömür toplayıp ateş yakmalı ve kendinizi ısıtmalısınız, uyumak için yatak bulmalısınız, yemek, silah, tıbbi ürünler, yararlı araç gereçler…Kısacası sizi hayatta tutmak için ne gerekiyorsa onu bulmalısınız. Hava, sıcaklık ve zaman birbirleriyle bağlantılıdır. Güneşli yada bulutlu gün, dondurucu gece, sabah ayazı gibi gerçekçi doğa olayları dinamik olarak oluşur. Ayrıca hafif kar yağışı, yoğun kar yağışı, kar fırtınası, sisli hava gibi hava olayları da rastgele oluşur.

Bu yazımızda da sizlere Erzurum sistem gereksinimleri konusunda yardımcı olmaya çalıştık. Kafanıza takılan soru ve sorunları yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Yorum yapın