Atom Bilişim Kimin ? Sahibi Kim ? Güvenilir Mi ?

Atom bilişim kimin, sahibi kim sorusu Atom bilişim firmasını duymuş olanların merak ettiği bir konu. Aynı zamanda Atom bilişim güvenilir mi sorusunu da buradan alış veriş yapmayı düşünenler sıklıkla sormaktadır.

Bilgisayarlarla ilgiliyseniz ve internette satılan ucuz bilgisayar kasalarını gördüyseniz Atom bilişim firmasını da mutlaka duymuşsunuzdur. Trendyol, Hepsiburada, N11 gibi bir çok pazar yerinde mağazaları mevcut. Eğer buradan bilgisayar veya farklı bir ürün almayı düşündüyseniz Atom bilişim güvenilir mi diye düşünmeniz normal. Eğer merakınızı gidermeye hazırsanız hadi gelin birlikte Atom bilişim kimin, sahibi kim bi bakalım.

Atom Bilişim Kimin

atom bilişim kimin

2010 yılında %100 yerli Türk sermayesi ile kurulmuş. Bilgisayar parça ve bileşenlerinin temini ve satışı konusunda kısa sürede firma büyümüş ve geniş bir ürün yelpazesine ulaşmış. Kendi bünyesinde bir çok marka oluşturmuştur. Ürünleri fiyat performans ilkesi ile müşterilerine ulaştırmayı hedeflemiştir.

💡 Atom Bilişim Sahibi

Atom bilişim sahibi : İsa Demirhan‘dır. Kendisi hakkında internet ortamında çok fazla bilgi yok. Ne bir sosyal medya hesabı ne bir fotoğraf. İsa Demirhan hakkında ulaşabildiğimiz tek şey Linkedin hesabı. İncelemek isterseniz aşağıdaki bağlantıdan göz atabilirsiniz.

İncele

Atom Bilişim Güvenilir Mi ?

Atom bilişim güvenilir mi sorusu, buradan alışveriş yapmayı düşünen bir çok kişi tarafından merak edilmektedir. O halde açıklayalım. Atom bilişim firması güvenilir bir firmadır. 2010 yılından beri bu sektörde faaliyet göstermektedir. Yani bir ürün sipariş ettiğinizde ürün gelmemezlik yapmaz. Ayrıca genelde çalıştıkları kanallar E-ticaret mağazaları. Yani Atom bilişim de burada bu E-ticaret şirketine karşı sorumlu. Olası ürün gelmemesi, arızalı vs gelmesi durumunda paranız güvence altındadır. Bakın burada bir parantez açmak isteriz. Biz Atom Bilişim güvenilir mi konusunda bahsettik ürünleri kaliteli mi konusundan değil. Atom bilişim ürünlerini alırken mutlaka araştırın. Bozuk, sorunlu vs gelmesi durumunda sitemiz sorumluluk kabul etmez. Ancak firmanın büyük ve güvenilir firma olduğunu tekrar hatırlatalım.

Snowman T6 Ultra Alınır Mı ?

Bu yazımızda da sizlere Atom bilişim kimin konusunda bilgi aktarmaya çalıştık ve Atom bilişimden alışveriş yapmayı düşünenlerin Atom bilişim güvenilir mi sorusuna yanıt verdik. Kafanıza takılan soru ve sorunlar varsa yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Yorum yapın