Türksit Range Oyuncu Koltuğu – Alınır Mı ?

Türksit Range oyuncu koltuğu uygun fiyatlı oyuncu koltuğu arayanların gözüne çarpan gaming koltuklardan bir tanesidir. Peki alınır mı ?

Oyuncu koltuğu denildiğinde bir çok farklı marka ve model bulunmaktadır. Kimisi ucuz kimisi pahalı kimisi kaliteli kimisi dandik. Ancak çoğu fiyatına göre kalitesi belli olan ürünler. Daha önceki yazılarımızda 👉 oyuncu koltuğu önerisi konusunda bahsetmiştik. Dilerseniz buradan okuyabilirsiniz. Peki ya Türksit Range oyuncu koltuğu nasıl, özellikleri neler, alınır mı ? Hemen gelin aklınızdaki bu sorulara yanıt verelim.

Türksit Range Oyuncu Koltuğu Özellikleri

turksit range

Öncelikle Türksit Range oyuncu koltuğu ile ilgili özellikleri de sizlerle paylaşalım.

  • %100 Yerli üretim
  • Uzun ömürlü ve kuvvetli amortisör
  • 360 derece dönebilen SESSİZ ve PARKE ÇİZMEZ dayanıklı mobil tekerler
  • Çalışma ergonomisine uygun dayanıklı ve kullanışlı kolçaklar
  • Yüksek dayanıklı uzun ömürlü oturum süngeri.
  • Yükseklik ayarı ve ayarlanabilir yaslanma sertliği
Yükseklik73
Genişlik55
Derinlik55
Taşıma Kapasitesi 100 KG

Gibi özellikler koltuğumuzda yer alıyor.

Türksit Range Oyuncu Koltuğu Fiyatı

Türksit Range oyuncu koltuğu ile ilgili merak edilen bir diğer konu da fiyatı. Bu koltuk kendi sitesi üzerinden 3.499 TL‘den satışa sunulmuş durumda. En günce fiyatına yine linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Türksit Range Oyuncu Koltuğu Yorumlar

Bu koltuğu alacaklar Türksit Range oyuncu koltuğu hakkındaki yorumları da merak ediyorlar. E-ticaret sitelerindeki yorumları aşağıdan hızlıca okuyabilirsiniz. Daha fazla yorum okumak isterseniz buradan ulaşabilirsiniz.

Türksit Range Alınır Mı ?

Geldik şimdi Türksit Range ile ilgili en çok merak edilen konu olan Türksit Range oyuncu koltuğu alınır mı sorusunun cevabına.

Ürün fiyat ve özellik olarak güzel. Yorumları da fena değil ancak bu koltuğu sahip olan bazı kullanıcılar koltuğun malzeme kalitesinin zayıf olduğunu ve çok çabuk yıpranıp yırtıldığını yazmışlar. Açıkçası bizlere çok fazla güven vermiyor. Ancak fiyatı uygun. Şimdi diyeceksiniz ki bu fiyata alınabilecek başka koltuk mu var ? Tabi ki belki olmayabilir ancak körü körüne de gidip bu koltuğu almak çok fazla mantıklı değil. Bu koltuğu almak yerine gidip normal bir ofis koltuğu alabilirsiniz.

Sonuç Olarak :

Fiyatı dışında malzeme kalitesi olarak çok fazla alınabilecek bir koltukmuş gibi durmuyor.

Bu yazımızda da Türksit Range oyuncu koltuğu hakkında sizleri bilgilendirmeye çalıştık ve alınır mı sorusunun cevabını değerlendirdik. Kafanıza takılan soru ve sorunlar varsa yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Türksit Range Terletiyor mu ?

evet terletiyor

Türksit Range Taşıma Kapasitesi

100 KG

Türksit Range Malzeme Yapısı

Deri – File

Yorum yapın