Canon Pixma E414 Yazıcı Özellikleri, Fiyatı – Alınır Mı ?

Canon Pixma E414 yazıcı özellikleri, fiyatı ve alınır mı merak edenler için Canon E414 yazıcı ile ilgili merak ettiğiniz tüm sorulara yanıt vermeye çalıştık

Canon E414 uygun fiyatıyla karşımıza çıkan kartuş sistemiyle çalışan mürekkep püskürtmeli bir yazıcı türüdür. Hatta bu yazıcı zaman zaman A101 mağazalarında ve internet sitesinde de satışa sunulmaktadır. Bu yazıcıyı almayı düşünenler için Canon E414 yazıcı özellikleri neler, fiyatı ne kadar ve yazının en sonunda da alınır mı alınmaz mı bunlardan bahsedicez. Canon E414 yazıcı almayı düşünüyorsanız almadan önce mutlaka yazımızı okuyun

Canon E414 Özellikleri

Canon Pixma E414 yazıcı aşağıdaki özelliklere sahiptir.

  • Yazıcı
  • Tarayıcı
  • Fotokopi
  • Renkli ve siyah beyaz çıktı
  • Siyah 400 sayfa renkli 300 sayfa çıktı
  • Ağırlık : 3.4 Kg

gibi özellikleri var. Gayet iyi gibi görünüyor öyle değil mi ? 🙂 Diğer ince ayrıntılar için yazımızı okumaya devam edin

Canon E414 Fiyat

Özellikleri falan gayet güzel peki Canon e414 fiyat nedir diye soracak olursanız 05.09.2024 tarihi itibari ile Vatan Bilgisayarda 1.499 TL‘den satışa sunulmuş durumda. Tabi en güncel ve indirimli fiyatı bu yazıyı okuduğunuz tarihte Google üzerinden araştırma yaparak bulabilirsiniz.

canon e414fiyat

Canon E414 Alınır Mı ?

Şimdiii geldik işin en önemli kısmına. Canon E414 alınır mı ? Bu yazıcıyı almayı düşünenler burayı çok iyi okusunlar. Yazıcı ilk başlarda çok güzel görünüyor öyle değil mi ? Fiyatı uygun, baskı sayısı yüksek, renkli çıktı var, fotokopi çekebiliyor ve üstelik bitmeyen kartuş uyumlu. İnsan daha ne ister öyle değil mi ? İşte dananın kuyruğu şimdi kopuyor..

Artıları

  • Uygun fiyatı
  • Yüksek çıktı sayısı

Eksileri

  • Sarf malzemesi (kartuşları) pahalı
  • Kartuş dolumu problemli
  • Bitmeyen kartuş sistemi problemli
  • Yazıcı sorunları çok
  • Kartuşlar kuruma yapıyor

gibi bir çok dezavantajı mevcut.

Sonuç Olarak

Canon E414 alınır mı ? sorusunun cevabına gelecek olursak kesinlikle alınmaz. Çünkü bu yazıcılar biraz problemli yazıcılar. Özellikle bakın yazıcının 2 kartuşu hemen hemen bi yazıcı parasına denk geliyor değil mi ? Sizce de böyle bir yazıcıyı almak mantıklı mı ?

canon e414 kartus

Canon E414 bitmeyen kartuş sistemi için de çokta iyi şeyler söylemek pek mümkün değil. Çünkü bu sistem orijinal bir sistem olmadığı için sürekli problemler çıkarıyor. Özellikle hortum sıkışması, hortum tıkanması ve boya dökülmesi çokça sık yaşanıyor. Bu tarz sorunlar uğraşmak istemezsiniz öyle değil mi ?

Bunun yanı sıra yazıcı kartuşlu bir yazıcı olduğu için 1 hafta 10 gün çıktı almadığınızda mürekkeplerde donma, baskı kafalarında tıkanma sorunları oluşabiliyor.

Canon E414 Yorumlar

Canon E414 yazıcı yorumları kısmını da sizler için hazırladık.

Daha fazla ürün yorumuna Trendyol ve Hepsiburada üzerinden ulaşabilirsiniz.

Canon E414 Kartuş

Canon E414 yazıcı aldıysanız ve hangi model kartuşu kullanıyor diye merak ediyorsanız hemen söyleyelim. 46 numara (siyah) ve 56 numara (renkli) kartuş kullanmaktadır.

Canon E414 Driver

Canon E414 yazıcı aldığınızda driver yüklemesi yapmak için kutu içerisinde bulunan CD’yi kullanabilirsiniz. Eğer kutu içerisinden CD çıkmadıysa veya CD’yi kaybettiyseniz Canon’un sitesinden Canon E414 driver yüklemesi yapabilirsiniz.

Bu yazımızda da sizlerle Canon E414 yazıcı özellikleri, fiyatı ve alınır mı konusunda konuştuk. Bu yazıcı ile ilgili kafanıza takılan soru ve sorunlar yorumlar bölümünden bizlere iletebilirsiniz.

Canon E414 Tarama Yapıyor Mu ?

Evet yapıyor

Canon E414 Yazıcı Özellikler

Yazıcı, tarayıcı, fotokopi, renkli çıktı

Canon E414 Fiyatları

1.499 TL’den satışa sunulmuştur

Canon E414 Wifi Var Mı ?

Hayır yok

Canon E414 yazıcı kablosu çıkıyor mu ?

Hayır çıkmıyor

Canon E414 Kartuş Numarası

46 numara siyah – 56 numara renkli kartuş kullanmaktadır.

Yorum yapın