Piranha 9635 Full HD Webcam – Alınır Mı ?

Piranha 9635 webcam alınır mı diye merak edenler için A101 mağazalarında satışa sunulan bu uygun fiyatlı FULLD HD web kamerasını sizler için inceledik

A101 uygun fiyatlı teknoloji ürünlerini getirmeye devam ediyor. Ve bunlardan biri de en çok sattığı ve getirdiği ürünlerden biri olan Piranha 9635 webcam. Bir çok bilgisayar kullanıcısının uygun fiyatlı webcam arayışına çözüm oluyor. Ayrıca 1080P FULL HD webcam arayanlar da bu ürüne yöneliyorlar. Peki Piranha 9635 webcam alınır mı, almaya değer mi sizler için inceledik. Ama öncelikle özellikleri ve fiyatına bakalım.

piranha 9635 webcam

Piranha 9635 Webcam Özellikleri

Piranha 9635 almadan önce hangi özelliklere sahip olduğunu bilmekte fayda var.

  • 1080P FULL HD
  • USB Bağlantı
  • Tak – Çalıştır (kurulum gerektirmez)
  • Dahili mikrofon
  • 4.9 Mp kamera çözünürlüğü

gibi özellikler bu üründe yer alıyor.

Piranha 9635 Fiyatı

Webcam’in özellikleri kadar aslında fiyatı da bizler için önemli. Çünkü alacağımızın ürünün F/P karşılaştırmasını kolay bir şekilde yapabiliriz. Şu an kendi sitesinde ve her mağazasında satış olmayan bu ürün, geçtiğimiz satış döneminde 159 TL fiyatla satılmaktaydı.

🧬 Modeme Nasıl Reset Atılır ?

Piranha 9635 Webcam Alınır Mı ?

Şimdi geldik asıl merak edilen konuya. Piranha 9635 webcam alınır mı ? Öncelikle ürünü artıları ve eksileri ile inceleyelim.

Artıları

Fiyatı

Eksileri

  • Görüntü kalitesi
  • Ses kalitesi
  • Malzeme yapısı

Sonuç

Ürünün tek artısı sanırım fiyatı. 1080P olmasına rağmen görüntü kalitesi açıkçası beni çok tatmin etmedi. Ayrıca dahili mikrofonunun da ses kalitesi çok iyi değil. Faka günümüzde webcam fiyatlarına baktığınızda bu fiyatlarda webcam bulmak oldukça zor. Sırf günü kurtarmak ve ucuz webcam ihtiyacınızı gidermek için alınır ✔️. Yoksa görüntü kalitesine ve malzeme yapısına aldanıp almayın üzülebilirsiniz.

Bu yazımızda da sizlere Piranha 9635 webcam hakkında bir takım bilgiler aktardık ve alınır mı sorunuza yanıt vermeye çalıştık. Webcam ile ilgili kafanıza takılan soru ve sorunlar varsa yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Piranha 9635 Webcam Driver

Webcam tak çalıştır olduğu için driver ihtiyacı yoktur

Piranha 9635 İyi Mi ?

Malzeme kalitesi fiyatına göre çok iyi olduğu söylenemez fena değil.

Piranha 9635 PC Kamera Kurulumu

Kamera kuruluma ihtiyaç duymamaktadır.

Piranha 9635 Yorumlar

Kamera E-ticaret sitelerindeki yorumları genel olarak fena değil. 3,4 Puan almış. Dilerseniz buradaki linkten diğer tüm yorumları okuyabilirsiniz.

Yorum yapın