Hp Bios, Boot Tuşu – Hp Biosa Nasıl Girilir ?

Hp bios, boot tuşu hangisi, Hp laptop ve masaüstü bilgisayarda biosa nasıl girilir merak eden ve öğrenmek isteyenler için Hp bilgisayarlar ile ilgili detaylı konu hazırladık.

Hp en eski bilgisayar üreticilerinden bir tanesidir. Pavilion, Victus, Omen gibi bir çok bilgisayar modeli bulunmaktadır. Eğer siz de Hp marka bir bilgisayara sahipseniz ve bios menüsüne girmek istiyorsanız Hp biosa nasıl girilir sorusunu sormanız normal. Bizler de bu yazımızda sizlere Hp bios, boot tuşu hangisi bunu göstericez ve bios menüsüne girme konusunda sizlere yardımcı olucaz.

  • UEFİ/CSM Ayarı yapmak
  • Secure bootu açmak
  • Usb’den başlatmak
  • Tarih saati değiştirmek
  • Donanımsal cihazları kontrol etmek

gibi bir çok sebepten dolayı biosa girmek isteyebilirsiniz.

Hp Bios Tuşu

Hp laptop veya masaüstü bilgisayarlarda cihazınızı usb bellek gibi başka bir medya cihazından başlatmak isterseniz biosa girmeniz gerekebilir. Peki Hp bilgisayarlarda biosa nasıl girilir ? Hp bios tuşu hangisi ? Hp bios tuşu F10 tuşudur.

Bu tuş sayesinde Hp laptop ve masaüstü bilgisayarlarda biosa girerek bios ayarlarınızı değiştirebilirsiniz. Not : Hangi ayarı değiştirmeniz gerektiğini bilmiyorsanız değişiklik yapmamanızı öneririz.

Hp Boot Tuşu

Peki Hp bilgisayarlarda hiç biosa girmeden direkt taktığımız medya cihazından başlatmak istersek nasıl yapabiliriz. Bunu da hemen gösterelim. Hp boot tuşu F9 tuşudur. Bu tuş sayesinde hiç bios menüsüne girmeye gerek kalmadan çok kolay bir şekilde boot sekmesinden taktığınız medya cihazından başlatma işlemi yapabilirsiniz.

Hp Biosa Nasıl Girilir ?

hp biosa nasil girilir

Hp biosa nasıl girilir sorusu da oldukça merak edilen konulardan bir tanesidir. Aslında Hp bilgisayarlarda biosa girmek oldukça kolaydır.

Bunun için bilgisayarınız açılırken F10 tuşuna basmanız yeterli olacaktır.

Bu yazımızda da sizlere Hp biosa nasıl girilir ve Hp bios, boot tuşu hangisi konusunda yardımcı olmaya çalıştık. Kafanıza takılan soru ve sorunlar varsa yorumlar bölümünden benimle paylaşmaktan çekinmeyin

Yorum yapın